Livs-KarriärCoaching, Workshops om stress för dig eller företaget

      Ingelaonline.com

Ta ut glädjen i förskott - då kan du bli glad två gånger!

Livs- och karriärcoaching       (www.karriarcoacherna.se)
Det är lätt att hamna i grottekvarnen och bara springa på. Lönsamhet är för mig hållbarhet och att vara här och nu. Det är då vi kan se våra möjligheter och ta för oss av framtiden. Genom samtal/coaching hittar du de frågeställningar som du vill jobba med, lära dig göra medvetna val och hantera din stress på ett medvetet sätt. Det är du som kund som styr, jag är ditt redskap till förändring. Många samtal handlar om at vara på väg in i, eller slagit i, den berömda väggen.  Jag har redskap kring sömn,stress,kost,energi och självkänsla. 

Vart är du på väg?

Samtal/coaching kring livsval, jobbval och tankar som begränsar dig. Personlig SWOT-analys för dina styrkor och målformulering för din handlingsplan. Jag kommer till ditt företag, alternativt privatpersoner till mig eller via telefon.

Om att må så gott man kan!

Workshop som handlar om egenvård,  hälsa, stress och automatiska tankemönster. Du får tips om hur du kan hitta tillbaka till din balans.  I workshopen ingår "En hopkoksbok för livet" som övningsbok.

Stresslessness 

Jag är utbildad hos MindfulnessCenter av Dr Ola Schenström och har tillämpat mindfulness i många år. Att jobba med stresslessness innebär att du får verktyg och metoder att ta hand om dig själv - utifrån dina egna förutsättningar. På arbetsplatsen, i skolan och som privatperson har du stor nytta av att bli medveten om dig själv                                           och dina egenskaper, respektive företagets. 

Vi ska alla den vägen vandra....

Workshop kring  livshändelser som påverkar oss på olika sätt. . Vi samtalar, skaffar oss verktyg och ger stöd.  Enskilt eller i grupp. Privat eller på företag.

BodysSense -behandling

Kroppsbehandling som på ett lyhört och personligt utformat arbetssätt som kan hjälpa kroppen att släppa spänningar, stress och/eller smärta och kan ge dig energi, avslappning och ökad rörlighet. Du kan läsa                              mera på www.bodysense.se